"Come as you are"

Η ομάδα μας φτάνει αισίως τους 7 μήνες ζωής . Μήνες γεμάτοι όμορφες και δυνατές εμπειρίες, μέσα από τις οποίες γνωρίσαμε νέους ανθρώπους και μάθαμε πράγματα που μας έδωσαν γνώση δύναμη και όρεξη για την επόμενη ήμερα.
Η μέχρι τώρα όμως πορεία μας, μας ώθησε στο να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σχετικά με το κομμάτι της πίστας και να συζητήσουμε τυχόν θέματα και απορίες σε αυτό το σημαντικό για εμάς κεφάλαιο.
Όπως έχουμε ξαναπεί το Track Miata Greece δημιουργήθηκε με σκοπό την σωστή οδηγική ευχαρίστηση και εκμετάλλευση του αυτοκίνητου μας. Πιστεύουμε πως αυτό επιτυγχάνεται κυρίως, μέσα από την οδηγική εμπειρία στις πίστες αυτοκινήτου. 
Ωστόσο πρέπει να τονιστεί ότι το αυτοκίνητο μας δεν χρειάζεται να είναι αγωνιστικό ή "φτιαγμένο" για να συμμετέχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση μας. Ακούμε καθημερινά σχεδόν πως το αυτοκίνητο δεν είναι έτοιμο δεν τις κατάλληλες αναβαθμίσεις που πρέπει κτλ.. Το αυτοκίνητο δεν θα είναι πότε έτοιμο, αν δεν είμαστε έτοιμοι εμείς.
 Η ομάδα δεν δημιουργήθηκε για να ανταγωνίζονται τα μέλη μας μεταξύ τους είτε σε χρόνους είτε ποιος έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Σκοπός μας ήταν και είναι η ευχαρίστηση και η εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή. Άλλωστε τι σημασία έχει αν κάποιος δεν γνωρίζει να οδηγεί σωστά σε περιβάλλον  πίστας και να έχει ένα πολύ δυνατό όχημα. Το πιθανότερο είναι να πληγωθεί ο εγωισμός του.
 Οι περισσότεροι από εμάς "μπήκαμε" με stock αυτοκίνητα. Ένα απλός έλεγχος στα υγρά του αυτοκίνητου, στην κατάσταση των ελαστικών και της ανάρτησης αρκεί. Οι αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν σταδιακά, παράλληλα με την οδηγική βελτίωση τη δίκη μας. 
Επίσης σημαντικό είναι το ότι η πίστα είναι ένα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το αυτοκίνητο μας στο έπακρο και χωρίς να φοβόμαστε τα χειρότερα καθώς δεν θέτουμε το εαυτό μας σε κίνδυνο άλλα ούτε και τους γύρω μας. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε η εκδήλωση μας στο kartodromo των Αφιδνών με ομιλητή τον κ. Ιαβέρη , για θέματα οδηγικής ασφάλειας. 
Όλα αυτά ενόψει δυνατών εκδηλώσεων που έπονται. Μείνετε συντονισμένοι!

Θ.Μ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις